Yhteistyökumppanit

PARTNERI

Shader

Shader Oy on Helsingissä sijaitseva animaatiostudio, joka tuottaa laadukkaita animaatioita laaja-alaisesti eri tarpeisiin.

Shaderin valikoimaan kuuluvat tuote- ja tilavisualisaatiot, lastenanimaatiot, yritysten ja palveluiden esittelyvideot sekä visuaalisen sisällön suunnittelu ja tuotanto tapahtumiin ja eri medioihin.

Shader ja Lux Helsinki toteuttavat yhdessä Megamap-teoksen Tuomiokirkon kellotapuliin.

 

Sun Effects

Sun Effects on helsinkiläinen valoon ja visualisointeihin keskittynyt suunnittelu- ja tuotantokollektiivi. Sun Effects on vastannut Lux Helsingin ohjelmistosta, tuotannosta ja toteutuksesta vuodesta 2012 lähtien. Kollektiivin muita projekteja ovat mm. Flow Festival, startup-tapahtuma Slush ja Linnanmäen valokarnevaali. Sun Effectsin töitä on nähty yli kolmessakymmenessä maassa ja viidellä mantereella.

Sun Effects ja Lux Helsinki toteuttavat yhdessä Candy House -teoksen Ateneumin julkisivuun.

 
 
 


KUMPPANI

Radio Helsinki

Radio Helsinki on kaupungin ääni. Se on paikallisradio, joka tarjoaa kuulijoilleen maan parhaiden musiikkitoimittajien valitsemaa musiikkia. Ohjelmantekijöihin kuuluvat mm. Suomi-palkittu Jyrki ”Njassa” Jantunen, musiikkimaailman vaikuttaja Lasse Kurki ja muusikko Paperi T. Laadukkaan soittolistattoman musiikkiohjelmiston lisäksi Radio Helsinki tarjoaa kuulijoilleen joka viikko ajankohtaisia puheohjelmia.