Poikkeusliikennejärjestelyt festivaalin aikana

Lux Helsinki -valofestivaali levittäytyy Senaatintorin, Kaisaniemenpuiston ja Tokoinrannan väliselle alueelle 4.–8.1.2020. Teokset ovat nähtävillä päivittäin klo 17–22. Lux Aamun ajaksi 8.1. klo 7–9 avataan neljä teosta eri puolilla reittiä. Festivaalin odotetaan houkuttelevan paikalle yhteensä yli puoli miljoonaa kävijää.

Festivaalin aikana alueella on voimassa liikenteen poikkeusjärjestelyitä, jotka koskevat julkista liikennettä, yksityisautoilua ja pyöräilijöitä. Liikenteenohjaus järjestetään opasteiden ja liikenteenohjaajien avustuksella.

Autolla liikkuminen tapahtuma-alueella tapahtuma-aikana on kielletty. Myöskään taksit eivät voi liikennöidä sulkualueella tapahtuma-aikana. Mikäli parkkipaikkoja on taloyhtiöiden sisäpihoilla, noudattakaa liikenteenohjaajien ohjeita. Osa reitin teoksista sisältää ääntä ja äänentoistoa testataan ennen tapahtumaa 2.–4.1.

Pahoittelemme jo etukäteen tapahtumasta mahdollisesti aiheutuvaa häiriötä. Lämpimästi tervetuloa festivaalille nauttimaan valosta tammikuun keskellä!

Lisätietoja: info@eventshelsinki.fi, +358 (0)40 3666328
Julkisen liikenteen poikkeusjärjestelyt: www.hsl.fi (kaukoliikenne yritysten omilta sivuilta)