Takaisin ohjelmaan

BYOB

Paikka: Kaapelitehdas, Merikaapelihalli Tallberginkatu 1
Aika: Ti 8.1. klo 16–21

 

Bring Your Own Beamer eli BYOB on yhden illan näyttely, jossa yleisö pääsee esittämään omia töitään projektoreiden kautta. Kaikki on luvallista, kunhan se on projisoitua: videotaidetta, VJ-settejä, diaesityksiä ja kotivideoita. BYOB on osa Lux Helsingin ohjelmaa nyt kolmatta kertaa. Aiempina vuosina se on kerännyt satoja osallistujia ja upeita uniikkeja valotaideteoksia.

Ensimmäinen BYOB järjestettiin Berliinissä, ja tapahtumia on sittemmin nähty ympäri maailmaa New Yorkista Kapkaupunkiin, Moskovaan ja Tokioon saakka. Lux Helsinki kutsuu kaikki aiheesta kiinnostuneet esittämään omia töitään Kaapelitehtaalle tiistaina 8.1. kello 16 alkaen.

Paikalle saa tietysti tulla myös vain nauttimaan tunnelmasta, musiikista ja muiden projisoinneista sekä tapaamaan uusia ihmisiä. Ikäraja K18. Tapahtumaan pääsee esteettömästi.

Huomioitavaa teosten esittäjille:

-Ota mukaan oma projektorisi (videotykki, dia tms.), tarvittavat laitteet ja johdot. Tilassa on muutama vapaassa käytössä oleva projektori, joiden kautta voi esittää materiaalia omalta tietokoneelta.

-Tilassa on lukuisia pistokkeita.