#valohaaste

Lux Helsinki haastaa kaupunkilaiset, yhteisöt ja yritykset tuomaan valoa pimeän vuodenajan keskelle ja rakentamaan omia valoteoksia. Valossa on voimaa, se lämmittää ja ilahduttaa. Sen luomaa elämyksellisyyttä kannattaa jakaa!

Osallistu

Valohaaste kannustaa yhteisöllisyyteen: valoteoksen voi suunnitella ja toteuttaa esimerkiksi kaveriporukan, perheen, toimiston väen tai koulun voimin. Toteutustapa on vapaavalintainen, ja teoksen voi hyvin rakentaa kotoa löytyvistä materiaaleista. Haasteeseen osallistutaan jakamalla kuva, video tai gif-animaatio omasta valoteoksesta sosiaalisessa mediassa käyttämällä tunnistetta #valohaaste. Haaste on käynnissä tammikuun puoliväliin asti, jolloin kolme parasta kuvaa palkitaan. Huomioithan, että palkitsemiskriteerinä ei välttämättä ole massiivisin teos vaan kiinnostavin ja mieleenpainuvin kuva.

Teos on tarkoitus rakentaa Lux Helsingin reitin ulkopuolelle, muutoin sen sijainti on vapaavalintainen. Teoksen voi rakentaa vaikka keskelle huonetta, mutta parhaiten se levittää iloa tietenkin näkyvältä paikalta: julkisivulta, ikkunasta tai pihalta. Haasta koulusi, asiakkaasi, naapurisi ja vaikka isovanhempasi mukaan tai koordinoi taloyhtiössänne ikkunansomistustalkoot!

 

Millainen on sinun valoteoksesi? Tule mukaan! #valohaaste
Seuraa Lux Helsinkiä Instagramissa ja inspiroidu valoteoksista: @luxhelsinki

Lue artikkeli valohaasteesta täältä.

 

Valohaasteessa parasta on yhdessä tekeminen, jonka ilo on koko ympäristön nautittavissa. Näemme valon laajempana asiana kuin näköaistien aistittavissa olevana: Ajattelemme yhteisen tekemisen tuovan myös mieleen valoa. Valohaaste saa ihmiset yhdessä tuottamaan toisilleen iloista hyvää mieltä arkeen; naapurilämpöä, joka lämmittää talven kylminäkin kuukausina ja valaisee mieltä pimeänäkin vuodenaikana.

 

-Markkinointipäällikkö Sanna Sneen, SATO

#valohaaste